hits

Noe så uskyldig

  • 25.07.2017, 01:11

Hei!

Jeg tror den mest magiske følelse er og se min fineste prinsesse ligg og sove. Hun er så uskyldig med de søte små tærene og fingrene som hun strekker på i søvne. og ikke minst de små baby lydene når hun strekker seg eller drømmer, der hun så vidt får frem så mye lyd men noen skal det komme. Og vite at du skal ta vare på hun og at du har bært hun inni magen din i 9 måner og nå i dine armer og og noen år  skal hun holde i dine hender også plutselig er hun klar for den store verden. Det er en så god og varm og unik følelse og vite at du har skapt et helt menneske, og du har skap noe så vakkert og uskyldig.

Du har en type kjærlighet og svakhet for ungen din, og du føler deg så kry og stolt å du har tusen av følelser. Det er den mest magiske og godeste følelsen og bare kjenne baby lukten og holde henne tett inntil deg. Og kjenne på hjertelyden hennes og vite at hun skal du ta vare på og beskytte med hele ditt hjerte og mer enn det.

 

- Gina angelica

Rune

25.07.2017 kl. 01:39
Nydelig blogg. Om en søt baby 🐯
Gina Angelica Eliassen

Hei! Mitt navn er Gina Angelica Eliassen( 21) og jeg kommer fra en by, kalt Bergen. Jeg er en ung mamma og kommer til å dele mitt eventyr om hvordan det er. Jeg er en person med mye på hjertet og mange tanker som jeg kommer til å dele på denne bloggen. Håper du vil følge med Kontakt: gina_eliassen@hotmail.com

Search

Bloggdesign