hits

forlovet med min bedre halvdel

  • 25.07.2017, 01:00 

Hei!

Jeg har virkelig innsett at før du møter din konge så må du bli kvitt alle jokerene og du må finne ut hvem du er som person og først klarer og elske deg selv og vite hva din verdt er. Du må finne ro med at det går helt fint og være alene og det at du er sterk nok til og klare ting på egenhånd.

Det er så rart og tenke på at i fjor sommer så møttes meg og Mats som er min forlovede. Det hele begynte med at han sendte ml til en venninne av meg og ba hun kjøre fint, og jeg fant ut at jeg skulle svare han fra min telefon sånn helt tilfeldig. Og da fant vi tonen med en gang, siden den dagen har det faktisk ikke gått en dag uten av at vi prater, vi har ikke hatt en eneste krangel, og vi er så utrolig avhengig av hverandre sitt selskap og vite om hverandre sin dag.

Jeg hadde aldri trodd i hele mitt liv at jeg noen gang skulle være så heldig og bli kjærester og forlovet med den fineste og beste gutten som noen gang har eksistert på denne jordkloden. Jeg mener det når jeg sier at han er tatt rett ut ifra en bok. Vi har det så ufattelig godt sammen, vi fyller hverandre 110%.

Han ga meg ringen etter christel var kommet ut av magen min, da dro han frem ringen like etter våres datter var født. Det var et helt helt helt magisk øyeblikk og som ikke den tiden kunne være magisk og spennende nok. Å hvor overrasket eg var over at han hadde valgt den fineste ringen jeg hadde sett. Kommer for alltid til og huske at han fridde når lille ble født, og den datoen vil for alltid være i hjertet mitt.

Vi støtter hverandre, vi respekterer hverandre, vi begge er enig om det meste, vi vokser sammen og vi lærer sammen. Det er akkurat som vi er skapt for og være med hverandre, det eneste vi har og diskutere med hverandre om er hvem som tok oppvasken sist liksom? Det er så ufattelig befriende og vite han ikke er den typen som er ute og flyr, og bare feste og ikke tar seg særlig tid til kjæreste livet. Men vil helle bruke tiden hjemme med meg og se en film, eller lage god mat, eller dra på hytten eller kjøre en roadtrip. 

Jeg er så lykkelig og forelsket og stolt over at han er min. og at jeg er så heldig som har en person som alltid ha meg i ryggen, som klemmer meg hverdag og kysser meg god morgen, og god natt, og som ligger i sengen med meg og bare prater masse drit, og en som er en fantastisk pappa til datteren vår og oppdrar verdens fineste hund med meg.

Jeg er i lykke rus!

- Gina Angelica

 

Gina Angelica Eliassen

Hei! Mitt navn er Gina Angelica Eliassen( 21) og jeg kommer fra en by, kalt Bergen. Jeg er en ung mamma og kommer til å dele mitt eventyr om hvordan det er. Jeg er en person med mye på hjertet og mange tanker som jeg kommer til å dele på denne bloggen. Håper du vil følge med Kontakt: gina_eliassen@hotmail.com

Search

Bloggdesign