hits

Oppdra en valp

  • 25.07.2017, 00:38

Hei!

 

Den fineste bursdags gaven jeg har fått var av min forlovede, Og det var en Alaska husky valp. Jeg husker han viste meg bilder av masse valper av det kullet som vi kjøpte bamse som valpen våres heter. Og jeg fikk velge ut den jeg ønsket meg, så måtte vi bare vente til den var gammel nok til og dra fra moren sin og da var det straka veien til Karasjok og hente vår lille bundle of joy. 

Jeg husker så godt jeg så han ligge bak i bilen til han som vi skulle hente den ifra, og han så på meg med de store brune øynene og den lille snuten å ørene som hang ned hodet hans, og jeg ble helt forelsket. oppdretteren sa at vi hadde valgt den villeste og den som hadde mest energi av de alle, og jeg tenkte at den virker jo så rolig og stille. Men det endret seg raskt, den lille klumpen er en energi bombe og mamma dalt til tusen.

Han følger etter meg til do, til kjøkkenet, til dusjen, til rommet til gangen. Han skal ha full kontroll og han skal passe på at alt er som det skal. Og oppdra en valp er faktisk mye av det samme som en baby, den skal ha kos, oppmerksomhet, kjærlighet, mat, drikke tur og lek og lærdom. Det er mye arbeid med en valp men det er mye arbeid med dyr generelt egentlig. Men selv om det er en fulltids jobb det også, så er det så mye kjærlighet man får tilbake, så mye takknemlighet og så mye igjen for det. 

Det og gå tur med bamse og se gleden i halen og øynene hans, eller når han får et nytt leketøy, eller når han skal ha kos og legger seg helt inntil deg. Eller når han stikker snuten i ansiktet på deg for og vekke deg, eller bare sitter og ser på deg med ørene i været og lager en slags murvalp lyd så er det ikke noe jeg ville angre på et sekund. Alt er så verdt det, all den kjærligheten du får at et dyr er ubeskrivelig.

 

- Gina angelica

Tine Bjerke

25.07.2017 kl. 00:53
Herlighet så nydelig! Vi planlegger kull på en av hundene våre. En annen rase riktignok, men valper er herlige uansett!! Mye jobb, men ;)
Gina Angelica Eliassen

Hei! Mitt navn er Gina Angelica Eliassen( 21) og jeg kommer fra en by, kalt Bergen. Jeg er en ung mamma og kommer til å dele mitt eventyr om hvordan det er. Jeg er en person med mye på hjertet og mange tanker som jeg kommer til å dele på denne bloggen. Håper du vil følge med Kontakt: gina_eliassen@hotmail.com

Search

Bloggdesign