hits

Sånn ønsker jeg og være som en Mamma

  • 25.07.2017, 00:17

 

Hei!

Jeg er så utrolig spent og veldig nervøs for fremtiden, og når jeg tenker på alle fasene hun skal igjennom så tenker jegat tenk om jeg ikke klarer og være en god mamma? og hva er egentlig en god mamma? Jeg vet hvert fall at jeg skal bli lik min mamma. for hun er min største idol og inspirasjon her i livet, jeg mener dere aner ikke hva den damen har gjennomgått her i livet, og fortsatt er hun den sterkeste dame som finnes.

Jeg vet jeg skal prøve mitt beste og være tålmodig, og huske på at alt dette som hun går igjennom er nytt for henne, jeg skal huske på og tenke at dette er noe hun må oppleve og ting hun må igjennom for og lære. Jeg skal huske på og ikke ta mitt stress utover henne, og gjøre hun stresset og forvirret over hvorfor jeg reagerer med stress, for barn merker så mye. Jeg skal huske på og ikke være for overbeskyttende og la henne finne ting ut ( selvfølgelig sine grenser) men og la henne lære seg og være sitt egent menneske.

Jeg håper jeg blir en mor som er forståelsefull, jeg håper jeg klarer og se på hvordan jeg var i den alderen når jeg følte hele verden gikk i mot meg. Jeg håper jeg klarer og forstå at alt er ikke så enkelt og ting er alltid hardere enn det ser ut. Jeg håper jeg klarer og gi den så mye kjærlighet at hun aldri er i tvil om at jeg elsker hun. Jeg håper hun kan komme og snakke til meg og at jeg kan gi de beste rådene jeg klarer. Jeg håper jeg klarer og være en rollemodell som hun kan se opp til. Jeg håper jeg kan være en trygghet og en støttespiller og jeg håper jeg kan være en mor hun er stolt over.

- Gina Angelica ❤

Tine Bjerke

25.07.2017 kl. 00:56
Så vakker jente du har <3 Det er ikke alltid lett å være den mammaen vi ønsker å være, men det er lov å feile for så å komme på rett spor igjen. Foreldrerollen er nok den aller vanskeligste å ha! Lykke til med den lille <3
Gina Angelica Eliassen

Hei! Mitt navn er Gina Angelica Eliassen( 21) og jeg kommer fra en by, kalt Bergen. Jeg er en ung mamma og kommer til å dele mitt eventyr om hvordan det er. Jeg er en person med mye på hjertet og mange tanker som jeg kommer til å dele på denne bloggen. Håper du vil følge med Kontakt: gina_eliassen@hotmail.com

Search

Bloggdesign