hits

Hvordan det var og bli mamma

  • 25.07.2017, 00:17


 

Hei! 

Og bli mamma må være noe av det mest spennende og skremmende følelsen i hele verden. Du får et ansvar for et liv som er totalt avhengig av din omsorg, kjærlighet,støtte,guiding,rett og slett din høyre hånd. Når babyen ble født så var alt plutselig forandret, nå er vi plutselig et ekstra tilskudd til familien, og hun er våres lille baby. Hun er den vi har ventet på i 9 måner, hun er den som vi har har kjøpt leilighet for, den som vi har kjøpt en familie bil for, den som vi har brukt masse tid og energi på lege møter og ultralyd timer ( ja jeg hadde masse ekstra timer fordi jeg var høyrisiko gravid). Hun er den som vi har brukt og spart masse penger på for at hun skal få det best mulig når hun kom til verden og best mulig når hun blir eldre.

Jeg merket at jeg er blitt en helt annen person, så mye sterkere og så mye mer voksen. Jeg har helt andre prioriteringer og helt annerledes syn på så mye nå. No er ikke våres hverdag om oss lengre, vi kan ikke bare sette oss i bilen for og kjøre sent på natten og høre på høy musikk, vi kan ikke bare dra til noen venner og bli der som vi vil, vi kan ikke bare dra tur noen plass, vi kan ikke ta noe på sparket lengre. Alt må plan legges og alt må passe etter vårs lille.

Det og være mamma har fått meg til og innse hvor mye arbeid og kjærlighet og støtte og omsorg jeg har fått fra min mamma. Det har fått meg til og innse hvor avhengig den lille faktisk er av mammaen sin og pappa. Det og være mamma har gjort meg så utrolig sliten men så utrolig lykkelig på så mange måter som ikke kan forklares. Vi kan være helt utslitt og veldig frustrert til tider, men vi står sammen og jobber sammen, og når du ser de store blå øyne som stirre opp på deg og de små hendene som holder seg fast i fingeren din, og det fine rykning smilet som kommer støtt ofte. Da er alle de søvnløse timene og lange dagene og tusen bleieskift og hundre flaske lagin og 40 vask av baby klær så ufattelig verdt.

Det og være mamma er den største gleden og den største æren jeg noen gang har opplevd. Jeg er så stolt og kry for at meg og Mats har skapt verdens vakreste prinsesse i hele universet.

 

- Gina Angelica 

Gina Angelica Eliassen

Hei! Mitt navn er Gina Angelica Eliassen( 21) og jeg kommer fra en by, kalt Bergen. Jeg er en ung mamma og kommer til å dele mitt eventyr om hvordan det er. Jeg er en person med mye på hjertet og mange tanker som jeg kommer til å dele på denne bloggen. Håper du vil følge med Kontakt: gina_eliassen@hotmail.com

Search

Bloggdesign