hits

Hvordan det føles og være gravid

  • 10.03.2017, 14:14 

Hei! å være gravid er virkelig en vakker ting, jeg mener hvordan kan du ikke mene det er en helt enestående ting når du har no som vokser inni deg og du vet du skal ta vare på han/hun hele ditt liv. Når du går gravid så kan du ikke bar tenke på deg selv, du må tenke på det lille nurket du har inni deg. Du kan ikke trene som du vil, eller spise som du vil, bevege deg som du vil, eller drikk det du vil.

Jeg husker jeg tenkte å være gravid er jo en så enkel ting, du bærer jo bare på babyen i magen så gjør den som det skal og du får bare en vakker kule på magen som viser du har en baby. Men det er så mye mer en det, det er ikke bare dans på roser skal jeg si deg. 
Men som alt annet er noen perioder bedre en andre.

 

De største tingene eg merket som gravid 

  • Vekten
  • Strekkmerker
  • Matinntaket
  • Utmattelsen
  • Kvalmen
  • Humøret
  • Smerter
  • Andpusten

 

Siden jeg hele livet har vært syk å er fortsatt syk så er det ikke mye som er forandret når det gjeller smertene i for eksempel hoftene, og ryggen og nakken, men jeg har også fått smerter på sidene å hatt enorme smerter i magen som følger med det og være gravid. Magen strekker seg for å lage plass til babyen, og ting blir forandret og mindre plass der inni. Kvalmen som kommer sigende etter bevegelse eller noe du har spist. Jeg blir andpusten bare eg går til doen og tilbake, føler eg har null pust. Sultfølelsen ja, den er der for og si det sånn, jeg har lyst på alt hele tiden og jeg kan spise mye mer en vanlig. Humørsvingninger sa du ? jepp jeg kan være supert humør det ene øyeblikket også kan jeg være super sint det andre. 

Du merker du blir forandret i kroppen og i ansiktet og humøret, og du må gi og ta. Klær passer ikke som før, du kan ikke spise like mye usunt som før, du må prøve og bevege deg for kroppen sin del og babyen sin del, og du blir mer voksen i hodet, er en rar ting men du plutselig har andre prioriteringer,meninger og synspunkter. Men jeg lover deg,det er så vakkert når du kjenner babyen inni magen din, og når du holder deg på kulen og få en slags gange når du går,og venter på tiden fremover. Tiden går så fort og du har så mye i vente.

jeg gleder meg enormt til våres lille nurk kommer til verden

 

- Gina Angelica ❤

 

 

Camilla

10.03.2017 kl. 16:21
Verdens fineste bebi mage 😍❤

Gina Angelica Eliassen

11.03.2017 kl. 10:14
Camilla: ååå beste jenten min <3
Gina Angelica Eliassen

Hei! Mitt navn er Gina Angelica Eliassen( 21) og jeg kommer fra en by, kalt Bergen. Jeg er en ung mamma og kommer til å dele mitt eventyr om hvordan det er. Jeg er en person med mye på hjertet og mange tanker som jeg kommer til å dele på denne bloggen. Håper du vil følge med Kontakt: gina_eliassen@hotmail.com

Search

Bloggdesign