hits

2016/2017

  • 09.03.2017, 20:13
 

Når jeg tenker igjennom alt som har skjedd og hvor mye som har forandret seg, så er det faktisk helt sykt. Jeg hadde aldri forestilt meg at jeg skulle møte en gutt som skulle forandre hele mitt liv. Jeg var en carefree ungdom som gikk på vider gående og tenke på hva jeg likte og hva jeg ville gjøre, jeg var med venner 24/7 omså bare og ligge på hver sin sofa for å prate og jeg pendlet fra Tromsø til kirkenes så jeg fikk være med familien min her også vennene mine her. Jeg dro på road trip men vennen mine så ofte som vi kunne, og jeg reiste rundt når jeg hadde penger og var frisk til det. Jeg elsket og kunne kjøpe ting til meg selv og gå på kino og spise ute når jeg hadde spart nok til det. Jeg trente når jeg klarte det og jeg hadde alene tid når jeg trengte det.Jeg meldte meg på paradise hotell og de ringte meg 5 ganger de var så gira på at jeg skulle være med, og på den tiden jeg meldte meg på var det noe jeg ønsket. Men nå? kunne ikke tenkt meg det, fordi på den tiden da var mine prioriteringer helt annerledes enn nå.

Nå venter jeg på en liten baby som skal kommer i juli, nå har jeg funnet mitt livs kjærlighet som gir meg så mye styrke og glede, og løfter meg på alle mulige måter. Nå så har jeg kjøpt en leilighet sammen med Mats som da er kjæresten min også har vi spart til og kjøpe bil sammen. Jeg sparer ikke penger lengre til og kunne kjøpe meg den nyeste jakken som har kommet ut, eller den parfymen som er årets beste. Nei nå setter jeg av penger til regninger, nå sparer jeg til ting til huset, no setter jeg av penger til mat og bensin. No spiser jeg ikke ute, og jeg går ikke på kino annenhver helg, jeg går ikke ut på byen lengre og nå har jeg ikke tid til og tenke så mye på meg selv.

Men jeg ville ikke forandret på noe, jeg har det så godt med meg selv, jeg ønsker og stå opp om dagene nå, selv om jeg har så vondt i kroppen og er helt utslitt som menneske, nå går min styrke og energi til og ryddet og vaske leiligheten, eller til å kunne gå småturer med Taiga som er hunden til Mats, eller for å kunne dra på familiebesøk nå har vi en stor familie fra hans side og min som gjerne også vil se til oss. No prioriterer jeg og handlet og kunne bruke tid på kjæresten min. Jeg føler jeg har vokst noe så enormt og er så absolutt ikke den jeg en gang var, og alt ble forandret så fort, nå er jeg plutselig blitt voksen? jeg har hvert fall vokst i hodet og prioriteringene mine er helt dønn annerledes. Jeg er så fornøyd med mitt liv, og det meg og Mats har skapt for oss selv.

 

- Gina Angelica ❤

 

Gina Angelica Eliassen

Hei! Mitt navn er Gina Angelica Eliassen( 21) og jeg kommer fra en by, kalt Bergen. Jeg er en ung mamma og kommer til å dele mitt eventyr om hvordan det er. Jeg er en person med mye på hjertet og mange tanker som jeg kommer til å dele på denne bloggen. Håper du vil følge med Kontakt: gina_eliassen@hotmail.com

Search

Bloggdesign