hits

Havregrøt cravings

  • 04.03.2017, 16:35

Jeg tror ikke jeg noen gang kommer til å bli lei havregrøt, det er så utrolig enkelt og lage og tro meg du blir mett på en god måte, ikke sånn junkfood mett. Og ikke er det bare enkelt og lage, men det smaker så utrolig godt, og ikke minst billig alt ettersom du selv velger innholdet da. Jeg pleier og ha havregrøt, også bare banan og melk for da er det sunt og proteiner, men idag var jeg så søtsugen at jeg måtte ha sukker og kanel i tillegg, blir utrolig søt smak men det smaker himmelsk! 

Jeg føler meg så utrolig sunn fordi det virker så sunn, men det jeg lagde med idag var en kaloribombe, merket energien min gikk opp ganske så fort! så har du lyst på noe enkelt og godt så er havregrøt clue!

- Gina Angelica ❤

Irene

04.03.2017 kl. 16:53
Havregrøt er veldig godt :) Det spiser jeg ofte til lunsj på jobb :)

Gina Angelica Eliassen

06.03.2017 kl. 19:20
Irene: ja det er veldig godt!

Pernille

04.03.2017 kl. 17:50
Skulle ønske jeg hadde cravings på havregrøt jeg også. Er flere år siden jeg spiste det sist, men nå syns jeg det ikke smaker like godt lenger. Men det ser utrolig godt ut!

Gina Angelica Eliassen

06.03.2017 kl. 19:20
Pernille: ikke sant, går i perioder her hos meg også!
Gina Angelica Eliassen

Hei! Mitt navn er Gina Angelica Eliassen( 21) og jeg kommer fra en by, kalt Bergen. Jeg er en ung mamma og kommer til å dele mitt eventyr om hvordan det er. Jeg er en person med mye på hjertet og mange tanker som jeg kommer til å dele på denne bloggen. Håper du vil følge med Kontakt: gina_eliassen@hotmail.com

Search

Bloggdesign