hits

Our Home

  • 04.03.2017, 16:23


Jeg må si meg så utrolig stolt over hvor langt vi er kommet i livet våres. Jeg kan ikke tro at i en alder av 20 år så har jeg kjøpt min egen leilighet med kjæresten min, og jeg venter en baby i juli med verdens beste mann. Detter er virkelig et kapittel i livet mitt som jeg elsker, jeg føler meg så fri og jeg føler jeg endelig har oppnådd noe. Istedenfor å bruker penger på byen vil jeg helle kjøpe inn ting til huset, eller istedenfor ny sminke vil jeg heller prioritere ting til babyen vårs. Jeg har alltid drømt om da jeg skulle få min helt egen plass, da skulle jeg gjøre det så fint, da kunne ikke noe si hva vi kan eller ikke kan gjøre.

Vi så bare på 2 leiligheter denne også en annen, men vi ble helt forelsket i denne leiligheten, den er perfekt for 3. Den er ny oppusset og det er ingen skader, vi fikk den for 1.6 mill og alt var bare helt på våres siden. Vi søkte lån for å kjøpe en plass som babyen kunne vokse opp i og kalle sitt egent, og vi valgte og kjøpe fordi vi vil heller betale på noe som er våres.

Det blir selvfølgelig en streng budsjett for at vi skal ha det best mulig, og mye sparing og ofring for ting som vi pleide og gjøre. Men jeg kunne virkelig ikke tenk meg noe annet. Det er ikke litt en pris og betale for å ha vårt helt egent hjem, er så stolt på så mange måter.

- Gina Angelica ❤

Irene

04.03.2017 kl. 16:33
Det ser helt fantastisk nydelig ut hos deg :D

Gina Angelica Eliassen

04.03.2017 kl. 16:36
Irene: Tusen takk for det <3 det varmer!
Gina Angelica Eliassen

Hei! Mitt navn er Gina Angelica Eliassen( 21) og jeg kommer fra en by, kalt Bergen. Jeg er en ung mamma og kommer til å dele mitt eventyr om hvordan det er. Jeg er en person med mye på hjertet og mange tanker som jeg kommer til å dele på denne bloggen. Håper du vil følge med Kontakt: gina_eliassen@hotmail.com

Search

Bloggdesign