hits

Kjære deg på gaten

  • 09.02.2016, 12:08

Du som går på gaten nå og leter etter en plass og sove, jeg håper du enda opp med en varm seng og teppe over deg. Jeg håper ikke du går og legger deg i en bakgård, i det kalde været og men ikke annet enn det du har på deg.

Du som Går på gaten og leter etter mat, jeg håper du finner deg en plass som servere ut mat til de som trenger det, eller finner en 50 lapp på bakken Jeg håper ikke du går sulten og nøyer deg med at du fikk et måltid for 2 dager siden

Du som går på gaten og leter desperat etter rus fordi at abstinenser er for smertefullt, jeg håper du finner veien til legen og at de kan gi deg noe som hjelper. Jeg håper ikke at du sitter i et hjørne full i smerte og gir opp.

Du som går på gaten i  en fillete bukse og hullete sko, jeg håper du ser noen gode mennesker som har noe til overs til deg. Jeg håper ikke du nøyer deg med hullete klær i 20-.

Du som går på gaten og vil gi opp, jeg håper du finner noe eller noen som gir deg livsviljen din tilbake. Jeg håper ikke du går rundt og tenker at dette livet ikke er for deg.

Du som går på gaten og føler deg så ensom, jeg håper du kan finne noen som får deg til å føle kjærlighet og lykke og glede. Jeg håper ikke du går rundt og tenker du ikke har noen, og at ingen vil være ved din side.

Du som går på gaten og ikke føler deg elsket, jeg håper du finner deg en som ser alt du ikke ser. Jeg håper ikke du føler du ikke er verdig nok for kjærlighet

Du som går på gaten og tenker du ikke fortjener et bedre liv, jeg håper noen kommer inn i livet ditt og får deg til og innse det er et bedre liv. Jeg håper ikke du går rundt og tenker at dette er det du er født til.

Du som går på gaten og tenker at du ikke er like verdt som alle andre. jeg håper du får opp øynene og innser at du er like verdt å har like mye rettigheter som oss andre. jeg håper ikke du tror du er jordens avskum.

Du som går på gaten og ikke tror at der et noe håp igjen for deg, jeg håper du åpner opp øynene og innser at det er alltid er håp. Jeg håper ikke at du bare venter til ditt liv skal ta slutt.

Det er ikke ofte vi tenker på det, men jeg legger utrolig godt merke til det, de som går på gaten, blir de glemt? betyr de ikke noe? glemmer vi at de også er mennesker? glemmer vi at de også er noen sitt barn? noen sin familie? Glemmer vi at de er syk? glemmer vi dette?.

 

Kjære deg på gaten, jeg håper du får et liv, som du har lyst til og leve.


 

- Gina Angelica ❤

Q. Vyvy

09.02.2016 kl. 12:20
respekt :-)

Gina Angelica Eliassen

09.02.2016 kl. 12:20
Q. Vyvy: tusen takk!

andrineh

09.02.2016 kl. 12:26
Åå, så fint skreve! Respekt her også!

Gina Angelica Eliassen

19.02.2016 kl. 14:29
andrineh: Tusen takk!

Tanya Lassen

09.02.2016 kl. 12:48
Utrolig fint skrevet! Dette er så viktig å få frem! <3

Gina Angelica Eliassen

09.02.2016 kl. 12:50
Tanya Lassen: tusen takk! helt enig <3

Brattsti87

09.02.2016 kl. 13:57
Du er så flink og ordlegge deg :) Ikkje minst få fram viktige ting. Stor respekt :) har fulgt bloggen ei stund og kjenne meg igjen i endel du har skrevet. Keeper up the good work ;)

missmommy.blogg.no

09.02.2016 kl. 22:45
Åh! Så flott skrevet!!!

Gina Angelica Eliassen

19.02.2016 kl. 14:29
missmommy.blogg.no: Tusen takk! <3

Grethe Rauhala

10.02.2016 kl. 15:52
Du har ett så uendelig stort hjerte, mammas lille gull jente<3 Flott skrevet, Kgid <3
Gina Angelica Eliassen

Hei! Mitt navn er Gina Angelica Eliassen( 21) og jeg kommer fra en by, kalt Bergen. Jeg er en ung mamma og kommer til å dele mitt eventyr om hvordan det er. Jeg er en person med mye på hjertet og mange tanker som jeg kommer til å dele på denne bloggen. Håper du vil følge med Kontakt: gina_eliassen@hotmail.com

Search

Bloggdesign